Wordt onderstaande nieuwsbrief niet correct weergegeven?
Bekijk de nieuwsbrief dan via deze link: http://www.sjoert.nl/newsletter/vl.php?letter=0d74372ae9df1bddcf9cad90da359d92

   jaargang 8, nummer 7
 
       
   
Last minute korting!

Wil je dit jaar nog opgeleid worden tot sociale vaardigheids-, faalangst- en examenvreestrainer, zodat je in het nieuwe schooljaar kan starten met het geven van een training aan je leerlingen? Geef je dan nu op!

De zes-daagse opleiding start 12 april. De opleiding wordt gegeven door Herberd Prinsen in Regardz La Vie te Utrecht.
De opleiding is vooral gericht op het ontwikkelen van kennisvaardigheden als begeleider en het kunnen vormgeven van het groepsproces in het trainen van groepjes leerlingen met sociaal onhandig gedrag, faalangst of stress voor toetsen en examens.

Voor meer informatie over de opleiding, data, kosten en inschrijving klik hier.

Als je je nog last minute inschrijft, geven wij jou een korting van € 200,-  

Presentaties van de opleiding Docent-Coach Elde College

Dinsdag 22 maart was het zo ver. De afsluiting van de opleiding tot Docent-Coach | Collega-Coach voor 10 docenten van het Elde College te Schijndel. De deelnemers moesten vooraf solliciteren naar de functie Docent-Coach. Gedurende 14 maanden hebben de deelnemers de opleiding met veel plezier, passie, motivatie en leergierigheid gevolgd. Er zijn diverse thema's de revu gepasseerd, waaronder: het contextuele gedachtengoed, NLP, Ethiek, Gestalt, TA, Diversiteit, enzovoort. Tijdens de opleiding hebben de deelnemers een enorme groei en ontwikkeling doorgemaakt op zowel persoonlijk als professioneel vlak. De opleiding werd afgesloten met het schrijven van een essay en het geven van een presentatie over deze groei en ontwikkeling voor de andere deelnemers en de opleiders.

Iedereen heeft de presentatie op zijn/haar eigen wijze vorm gegeven, passend bij de creativiteit van een ieder. Dit resulteerde in prachtige energie-volle, kleurrijke, smaakvolle, emotionele en verrassende presentaties. Als wij terugkijken dan zijn wij (de opleiders) erg trots wat de deelnemers hebben bereikt en wij zijn verheugd dat wij hier een steentje aan hebben mogen bijdragen.

Certificaatuitreiking

Na het afronden van de opleiding tot Collega Coach | Docent Coach krijgen de deelnemers die aan alle eisen van de opleiding hebben voldaan een certificaat. Na alle presentaties kregen alle deelnemers, na een persoonlijk woordje van Herberd Prinsen of Sanne van Drenth (opleiders), onder applaus van de anderen hun welverdiende certificaat uitgereikt. Vervolgens werd de dag feestelijk afgesloten met een hapje en een drankje.

         
Wij feliciteren Karin van Extel, Marleen van Gerven, Willie Rust, Mark Bernards, Judith Broos, Joske Meijs, Linda Pijnenburg, Lotte Gradussen, Gieke de Vries en Luque Somers van harte met hun certificaat.

Ook interesse om opgeleid te worden tot Collega Coach | Docent Coach? Klik hier voor meer informatie.

Voor u gelezen/bekeken

ONTDEKKAARTEN  (van Hanneke Middelburg)

Wat betekent overgave voor jou?
Wat vind je mooi aan jezelf?
Wanneer ontvlam je?

Op zoek naar je vergeten passie, verborgen verlangens en diepste wensen? Laat je inspireren door de ontdekkaarten. Een set van 88 kaarten in vier categorieën: zijn, worden, emoties en contact. Elke categorie heeft een eigen kleur. De open vragen prikkelen je om na te denken over jezelf en je relaties.

Door stil te staan bij de vragen en deze eerlijk te beantwoorden, kun je:

  • Inspiratie opdoen
  • Jezelf wakker schudden
  • Jezelf beter leren kennen
  • Je eigen kracht (her)ontdekken
  • In gesprek komen met de ander

Gebruik de ontdekkaarten alleen of samen. De kaarten zijn ook ideaal voor training of coaching.

'De vragen die de meeste weerstand oproepen, zijn de vragen waar je het meeste van leert'. 

Agenda trainingen open inschrijvingen najaar 2016

 

Opleiding tot sociale vaardigheids-, faalangst- en examenvreestrainer 12 april, 21 april, 10 mei, 18 mei, 27 mei en 6 juni 2016
Opleiding tot zorgcoördinator 26 september, 10 oktober, 31 oktober, 25 november, 12 december 2016 & 23 januari 2017
Opleiding tot collega coach | docent coach Start 7 november 2016
Verdieping voor sociale vaardigheids-, faalangst- en examenvreestrainers 17 november, 29 november & 14 december 2016

  
      © 2015 HPC abonnement wijzigen