Wordt onderstaande nieuwsbrief niet correct weergegeven?
Bekijk de nieuwsbrief dan via deze link: http://www.sjoert.nl/newsletter/vl.php?letter=192e43e7052f7290da07f1bedb1f53a2

   jaargang 9, nummer 2
 
       
   
Verdiepingstraining voor sociale vaardigheids- en faalangsttrainers

Tijdens de training 'Beter leren omgaan met je faalangst' en 'Sociaal vaardiger worden' voor leerlingen/jongeren, ben je als faalangst- en sociale vaardigheidstrainer belangrijk in het proces van deze jongeren.  Het is fijn om als trainer/begeleider jouw ervaringen met elkaar te delen. Tijdens de verdiepende training voor faalangst- en sociale vaardigheidstrainers is hier veel ruimte voor. Verder is er veel aandacht voor nieuwe ontwikkelingen, vaardigheden en oefeningen, zodat je je nog meer als eclectische trainer kunt ontwikkelen. Ook leer je hoe je ouders nog meer kunt betrekken bij het proces waar hun kind in zit?

De verdiepende training bestaat uit drie dagen en start 14 december 2016.

Voel jij je uitgenodigd om je te verdiepen en ervaringen uit te wisselen met collega-begeleiders, geef je dan nu op! Je ontvangt 10% korting.

Je ontvangt ook de boeken 'Mijn kind een kanjer' en 'Help, mijn kind heeft faalangst', beiden geschreven door Herberd Prinsen.

Voor meer informatie, data en inschrijven klik hier.

Je lessen nog uitdagender maken, hoe doe je dat?

De herfstvakantie zit er weer op, het schoolleven gaat weer verder. Toetsweken, projectweken en wat al niet meer. Hoe inspireer jij jouw leerlingen nog meer voor jouw vak? Welke activerende didactiek gebruik je hier bij? Ben je zelf nog voldoende geïnspireerd?

Ervaar je als team of als vakgroep te weinig inspiratie om je leerlingen te motiveren, inspireren en uit te dagen, dan is deze scholing over Meervoudige Intelligenties en Activerende Didactiek echt iets voor jouw team of vakgroep!

In de ééndaagse scholing leer je hoe je met verschillende activerende didactiek de leerlingen nog meer kunt inspireren en uitdagen. Ook krijg je inzicht in de verschillende meervoudige intelligenties die hierbij kunt gebruiken. Je wordt uitgedaagd om jouw les op een andere manier vorm te geven en in te richten.

Deze ééndaagse scholing kan ook in twee dagdelen worden aangeboden.
Als je deze scholing voor 30 november 2016 aanvraagt, krijg je 10% korting.
Klik hier om offerte aan te vragen.

Verdiepende module leerlingzorg

Ben jij werkzaam in het onderwijs en werk jij met leerlingen met een ondersteuningsbehoefte, dan is deze verdiepende module echt iets voor jou!

In deze verdiepende module ga je onder andere jouw positie in de organisatie en het werk dat je uitvoert onder de loep nemen. Hoe kun je het belang van je leerlingen in de gaten houden en ook goed voor jezelf blijven zorgen? Naast een theoretische basis staat ook het werk van de dagelijkse praktijk centraal. Tijdens opdrachten en oefeningen krijg je inzicht in je ontwikkelpunten.

Heb je interesse schrijf je dan in voor deze module. Hij start op 10 februari 2017 en bestaat uit 4 hele dagen en 2 supervisiemiddagen. Als je je inschrijft voor 1 janauri 2017 ontvang je een korting van € 100,-
Klik hier voor meer informatie, data en inschrijving.

Agenda trainingen open inschrijvingen najaar 2016 en voorjaar 2017

 

Pesten is uit!

1 november + 24 november

Ontspannen presenteren met meer zelfvertrouwen 16 november + 13 december
Verdiepende training voor faalangst,- examenvrees- en sociale vaardigheidstrainers 14 december + 16 janauri + 27 januari
Opleiding tot zorgcoödinator 10 februari, 6 maart, 31 maart, 21 april, 15 mei en 12 juni
Verdiepende module leerlingzorg 10 februari, 6 maart, 31 maart, 21 april, 15 mei en 12 juni
Opleiding Collega Coach | Docent Coach start 13 februari
Opleiding tot sociale vaardigheids-, faalangst- en examenvreestrainer 6 februari, 14 februari, 7 maart, 17 maart, 29 maart en 20 april
Opleiding tot sociale vaardigheidstrainer 6 februari, 14 februari, 17 maart en 20 april
Opleiding tot faalangst- en examenvreestrainer 6 februari, 14 februari, 17 maart en 20 april
Als docent steviger voor de klas 15 februari, 21 februari en 14 maart
Opleiding tot verliesbegeleider 21 en 22 maart met overnachting
4 en 5 april met overnachting
Beter klassemanagement met vijf rollen van de docent 9 maart 
Proeverij van aspecten uit de opleiding Collega Coach | Docent Coach 23 maart
Verbindend leidinggeven 10 april en 15 mei
Een effectief mentoruur verzorgen, zo doe je dat! 12 april 

 

Voor u gelezen/bekeken

Coachen met Voice Dialogue
Handboek voor begeleiders
Judith Budde en Karin Brugman

Voice Dialogue is een ervaringsgerichte methode die steeds bekender wordt onder coaches in Nederland. Volgens Voice Dialogue bestaat ieder mens uit meerdere ikken of subpersonen die geregeld het stuur van ons overnemen. Zoals een Pleaser die zorgt dat je geen conflicten krijgt en een Pusher die je aanzet tot overwerken. Met Voice Dialogue help je de cliënt om zelf de regie te nemen over zijn leven in plaats van dat een paar ikken dat doen. Als begeleider ga je letterlijk in gesprek met de verschillende ikken van de cliënt. Daardoor leert de cliënt zijn innerlijke krachtenveld beter kennen en meer kanten van zichzelf in te zetten.

In dit eerste Nederlandstalige handboek over Voice Dialogue presenteren Judith Budde en Karin Brugman op levendige wijze hoe je kunt werken met deze methode. Helder en toegankelijk leggen ze de aanpak stap voor stap uit, geïllustreerd door tal van herkenbare voorbeelden.
Coachen met Voice Dialogue is geschreven voor coaches, loopbaanadviseurs, supervisoren, therapeuten en andere begeleiders. Een onmisbaar naslagwerk voor iedereen die werkt of wil werken met deze prikkelende methode. 
      © 2015 HPC abonnement wijzigen